و اما مثال در مورد استفاده از گپ لول برای انتخاب محل صحیح استاپ لاس :

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید من در تاریخ ۲۱ مارس ، کمی بعد از بسته شدن کندل روز قبل ، اقدام به گرفتن پوزیشن سل کرده ام (با توجه به یکی از روشهای معاملاتی خودم)
طبق دستور سیستم معاملاتی ام ، استاپ لاس را پشت آخرین سقف بازار (خط صورتی رنگ) و تیک پروفیت را پایین (خط آبی رنگ) قرار دادم .

اما بعد با توجه به لول ها و سطح های اعلام شده در سایت گپ لول و با توجه به اینکه بالاتر از محل استاپ لاس من نیز لول اعلام شده بود و من میدانستم که به احتمال زیاد بازار به آنجا خواهد رفت ، برای جلوگیری از استاپ لاس خوردن و ضرر شدن پوزیشن ، استاپ لاس خودم را به کمی بالاتر ، یعنی خط قرمز رنگ انتقال دادم . (بالاتر از آخرین لول اعلام شده در سایت)

که البته ناگفته پیداست که با توجه به ریسک مناسب این معامله و انتخاب لات سایز معقول و همچنین با توجه به ریسک به ریوارد بسیار خوب این پوزیشن ، سیستم معاملاتی من اجازه بزرگتر شدن استاپ لاس را به من می داد ، و گرنه لات سایزم را کم می کردم .

بهرحال چند ساعت بعد ، همانطور که گپ لول پیشبینی کرده بود (و البته بر خلاف پیشبینی اولیه سیستم معاملاتی من) بازار قبل از حرکت به سمت تارگت ، کمی به سمت بالا حرکت کرد و پس از لمس ۵ لول از ۶ لول اعلام شده به پایین رفت .

سیستم معاملاتی من ، جهت روند بازار را درست پیشبینی کرده بود اما به خاطر نویز های بازار ، اگر استاپ لاس را دوباره تغییر نداده بودم ، استاپ لاس من لمس می شد و معامله ای که الان با سود بسته شده ، به ضرر ختم می شد .

در واقع من با توجه به گپ لول ، توانستم نویز های بازار را تشخیص دهم و از آنها در امان بمانم .

? کار ساده ایست ! قبل از انتخاب محل استاپ لاس ، نگاهی به سایت گپ لول بیندازید و بعد از آن استاپ لاس تعیین کنید .

این معامله را با ریسک کم در نظر می گیریم (یعنی لات سایز ۰.۱) ضرری که ممکن بود من در این معامله متحمل شوم ۱۳ دلار میشد .
سود حاصل از این معامله ۵۴ دلار شده است .

۵۴ بعلاوه ۱۳ میشود ۶۷ دلار ! یعنی سود همین یک معامله به تنهایی سه برابر قیمت اکانت گپ لول است !!

 

با ما همراه باشید .